CONCEPT
Corporate philosophy
瀬戸内海に浮かぶ香川県小豆島の「醤の郷」
伝統的技術で造る醤油はバリエーション豊かです。
100年以上大切に使い続けているしょうゆの天然醸造蔵は、国の登録有形文化財にも指定されています。
地元に愛されてきた変わらぬ伝統の味を守り、受け継いでいくことに努め、讃岐の味を全国にお届けしています。
Floating in the Seto Inland Sea, "Soy Sauce" on Shodoshima, Kagawa Prefecture
Soy sauce made with traditional techniques has a wide variety.
The natural brewery of soy sauce, which has been used carefully for over 100 years, is designated as a registered tangible cultural property of Japan.
We strive to preserve and maintain the traditional taste that has been loved by the locals, and deliver Sanuki's taste nationwide.
president
三代目蔵丘醸成代表取締役
蔵丘 英助
初代 蔵丘醸成代表取締役